Dokter Tinus

Dokter Tinus is de Nederlandse versie van de succesvolle Engels serie Doc Martin en werd uitgezonden op SBS 6. Martinus Elsenbosch, beter bekend als Dokter Tinus is een briljante vaatchirurg maar krijgt te kampen met een bloedfobie, om die reden besluit hij de stad achter zich te laten en te starten als praktiserende huisarts in een klein dorpje genaamd Wourkem. Het verschil tussen de stad en het platteland blijkt echter groter dan gedacht.

Dokter Tinus seizoen 1

Dokter Tinus seizoen 1 was een enorm succes. De grappige situatees waarin de dokter terechtkwam wist wekelijks 1 miljoen bezoekers aan de buis te kluisteren en ook de Dokter tinus DVD werd veelvuldig verkocht, het is dan ook niet gek dat er een tweede seizoen kwam.

Dokter Tinus seizoen 3

Dat Dokter Tinus inmiddels een grote schare fans heeft mag wel duidelijk zijn. Seizoen 3 begon met maar liefst 1,1 miljoen kijkers.

Dokter Tinus DVD Kopen?

Wil jij zelf van de avonturen van Dokter Tinus genieten? Koop dan de Dokter Tinus dvd voor uren kijkplezier!
[pureHTML]

[/pureHTML]

One Reply to “Dokter Tinus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *