Penoza

Penoza is een zeer spannende en meeslepende KRO serie die het verhaal vertelt van Carmen van Walraven. Haar man, Frans van Walraven een beruchte drugsbaron (Thomas Acda) wordt voor de ogen van hun jongste zoon vermoord. Carmen neemt vervolgens een drastisch besluit… wat haar in de meeste spannende situaties doet belanden. Penoza schets op een zeer boeiende en indrukwekkende manier een beeld van de Nederlandse onderwereld. De serie Penoza wordt dan ook gezien als een van de beste Nederlandse Series van de laatste jaren.

Penoza Seizoen 2

Vanaf 25 november 2012 start de KRO met een opvolger van deze populaire serie, Penoza Seizoen 2.Personen die het eerste seizoen hebben overleefd keren hierin terug. Het beloven wederom razendspannende afleveringen te worden, ook maakt een nieuwe acteur zijn debuut: Eric Corton.

Penoza Seizoen 3 (Penoza 3)

Inmiddels is alweer het derde seizoen van Penoza begonnen, en ook dit seizoen zal ongekend spannend worden!

Penoza DVD Kopen

Wilt u Penoza seizoen 1, seizoen 2, seizoen 3 of gewoon alle Penoza seizoenen op DVD of Blu-Ray kopen? Dankzij onze samenwerking met Bol.com kunt u deze direct bestellen via onderstaande links.

Loading Senanga Shoplet…

8 Replies to “Penoza”

 1. Hele toffe serie! Het Amsterdamse wordt ook goed neergezet, en de muziek van Hazes wordt goed gebruikt. Seizoen 2 is ook weer super spannend!

  1. ben op zoek naar de muziek van Hazes die in de film gespeeld wordt, vooral met de tekst “als ik zie”. Weet jij welk liedje dat van Hazes is?
   Bedankt alvast

 2. Ik hoop dat deze serie nog jaren door mag gaan !
  Vind het de beste serie tot nu toe… Al twee keer alle afleveringen bekeken…

  Kan haast niet wachten tot 29 Sept dan begint serie |||

 3. Echt een fantastische serie,besteld via kro en in 1 week de hele serie gekeken samen met mijn vrouw tot in de late uurtje.Heerlijk hoe het was neergezet.

  Zelfs de amerikanen kunnen hier wat van leren.Fantastisch hoe Carmen dit heeft gespeeld de emotie,woede alles heeft deze serie.

  Een dikke vette 10

 4. Tjee wat een goede serie. Ik heb alle 3 de dvd bekeken in 2 week tijd, helemaal verslaafd eraan. Dat wordt nu dus afkikken. Alles ging lekker vlot in de serie, had gewoon geen tijd om een kop koffie te halen want dan mis je gelijk weer wat. En spannend niet normaal. Hoop op deel 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *