Divorce
De mannelijke versie van Gooische Vrouwen, zo wordt de nieuwe Nederlandse Serie Divorce omschreven. Dirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torenstra zijn de hoofdrolspelers van deze nieuwe RTL drama serie.

De drie mannen hebben allemaal te maken met een scheiding, en besluiten samen in een villa te gaan wonen. Echtscheidingsperikelen, een flinke dosis humor en nieuwe liefdes komen in Divorce aanbod, die net als Gooische Vrouwen is geschreven door Linda de Mol. Deze serie trekt wekelijks bijna 2 miljoen kijkers en is daarmee zelfs succesvoller dan Gooische Vrouwen.

Divorce seizoen 2

Op zondag 16 maart 2014 is RTL 4 begonnen met het uitzenden van Divorce seizoen 2. Ook het tweede seizoen was een groot succes.

Divorce seizoen 3

Momenteel is seizoen 3 van de hitserie Divorce op televisie te zien. Wil jij alle afleveringen nu alvast bekijken? Meld je dan snel aan voor Videoland Unlimited. Hier kun je onbeperkt Nederlandse Series kijken!

Divorce DVD Kopen

Wilt u Divorce Seizoen 1 of Divorce seizoen 2 op DVD kopen? Dankzij een samenwerking met Bol.com kunt u deze hitserie direct bestellen!
[purehtml][/purehtml]

One Reply to “Divorce”

  1. Ben benieuwd of Divorce net zo’n succes zal worden als Gooische Vrouwen. Zag vandaag een voorstukje en lijkt me erg leuke serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *