Goede Tijden Slechte Tijden

Goede Tijden Slechte Tijden, afgekort GTST kent waarschijnlijk elke Nederlander. Deze populaire soap serie loopt al vanaf 1990 en is daarmee de langst lopende Nederlandse Serie. De serie speelt zich af in de fictieve plaats Meerdijk waar de personages vreugde en verdriet meemaken. De Personages uit de soap zoals Ludo Sanders en Jef Alberts zijn bekend bij vrijwel heel Nederland.

Vele acteurs maakten door de jaren heen hun opwachting in Goede Tijden Slechte Tijden, en gebruikten deze serie als springplank voor een succesvolle showbizz carriere. Katja Schuurman, Reinout Oerlemans, Antoni Kamerling en vele anderen danken hun bekendheid aan een rol in deze soap serie.

Goede Tijden Slechte Tijden DVD Kopen

Ga terug in de begintijd van GTST en bestel het eerste seizoen van deze fantastische soap direct op DVD!
[pureHTML] [/pureHTML]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *