Vuurzee

De Nederlandse Serie Vuurzee is al enige tijd niet meer op televisie, maar daarom zeker niet minder leuk. Deze Psychologische Thriller serie van de VARA was te bewonderen van 2005 t/m 2009 en bestaat uit twee seizoenen.

De serie Vuurzee speelt zich af in de fictieve badplaats Boedzand. Tijdens een verjaardagsfeest van haar vader verdwijnt de jonge Yasmin Aslan, het hele dorp is in rep en roer, waar is ze? En nog belangrijker wie is er schuldig aan deze verdwijning?

Vuurzee Seizoen 1

Vuurzee seizoen 1 is super spannend, wanneer je eenmaal begint met kijken wil je eigenlijk niet meer stoppen.

Vuurzee seizoen 2

Na het zien van Vuurzee seizoen 1 weten we zeker dat je het tweede seizoen ook wilt zien. Het tweede seizoen is minstens net zo spannend, en wie wil er nou niet weten hoe het afloopt. Bestel daarom snel het tweede seizoen van Vuurzee op dvd zodat je ongestoord kunt verder kijken.

 

Vuurzee DVD Kopen

De Nederlandse televisie serie Vuurzee is helaas niet meer op tv te zien. Gelukkig kan je hier deze spannende serie op dvd bestellen. Een absolute aanrader!
[pureHTML]

[/pureHTML]

2 Replies to “Vuurzee”

  1. Dankzij deze website heb ik de serie Vuurzee ontdekt. Bedankt het is een erg leuke serie!! Zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *