Celblok H

Vanaf 3 maart begint SBS 6 met het uitzenden van de nieuwe Nederlandse serie Celblok H. De serie Celblok H met als hoofdrolspeler Isa Hoes is een Nederlandse remake van de populaire Australische serie Wentworth.

Deze spannende serie gaat over een vrouwengevangenis waar kapster Suus (Isa Hoes) gevangen zit wegens poging tot moord op haar man. In Celblok H van de vrouwengevangenis P.I. de Banckert wordt ze gevolgd vanaf de dag dat ze haar intrek neemt in de gevangenis.

Naast Isa Hoes spelen ook Eva van de Wijdeven, Inge Ipenburg, Christine van Stralen en Eva Poppin in de tien afleveringen tellende serie.

Acteurs Celblok H:

  • Isa Hoes
  • Eva van de Wijdeven
  • Imanuelle Grives
  • Inge Ipenburg
  • Daphne Bunskoek
  • Marieke van Leeuwen
  • Eva Poppink
  • Dimme Treurniet
  • Christine van Stralen

Celblok H Trailer

Bekijk hier de trailer van de Nederlandse serie Celblok H

Celblok H seizoen 2

Na het grote succes van Celblok H seizoen 1 heeft SBS inmiddels ook een tweede seizoen uitgezonden. Ook het tweede seizoen van Celblok H trok weer enorm veel kijkers en was zo mogelijk nog spannender dan het eerste seizoen. We kunnen dan ook alvast verklappen dat Celblok H seizoen 3 is aangekondigd!

Celblok H DVD kopen

Koop de spannende en populaire serie Celblok H nu op DVD! Zowel seizoen 1 als seizoen 2 zijn verkrijgbaar!
[pureHTML]

[/pureHTML]

4 Replies to “Celblok H”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *