Videoland lanceert eigen serie: Zwarte tulpVideoland heeft haar eerste eigen serie gelanceerd, Zwarte tulp. Dit betekent dat de serie exclusief te zien is bij Videoland. De serie draait om een familievete in de Bollenstreek. De families Vonk en Kester doen er alles aan om de allereerste zwarte tulp te telen; een mysterieus ongeluk zet de families nog meer tegenover elkaar. Ook in de werkelijkheid proberen bollenkwekers over de hele wereld een zwarte tulp te kweken.

Volgens een woordvoerster van Videoland is Zwarte Tulp de eerste serie in Ultra-HD-beeldkwaliteit. Ook de opbouw van de serie kent een andere opbouw dan bijvoorbeeld een serie als CSI: ‘Hier wordt niet elke aflevering naar een hoogtepunt toegewerkt, on demand-series zijn net een lange film en kennen dan ook een grotere spanningsboog.’

Acteurs Zwarte Tulp

  • Marcel Musters
  • Anna Drijver
  • Huub Stapel
  • Linda van Dyck

Zwarte tulp trailer

Bekijk hier de trailer van Zwarte Tulp

Zwarte Tulp Gratis kijken

De nieuwe Nederlandse hitserie Zwarte tulp wil je natuurlijk niet missen! Bekijk nu de serie Zwarte tulp. Je kunt de eerste 2 weken gratisalle videoland series kijken dus meld je snel aan door op onderstaande afbeelding te klikken.One Reply to “Videoland lanceert eigen serie: Zwarte tulp”

  1. Bedankt voor de tip! Ik wist niet dat deze leuke serie er was. Heb binnen 2 dagen alle afleveringen van Zwarte tulp gezien haha, beetje verslaafd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *